Logo

Hoe kan ik betalen?
Betalingen kunnen heel gemakkelijk op de website via PayPall of Ideal.
Maar zelf overmaken kan natuurlijk ook. Vergeet dan niet het ordernummer in de betaling te vermelden.

Kan ik een afbeelding versturen die niet van mij is?
Ja, dat is mogelijk maar het kan zijn dat hier rechten op zitten en dat er toestemming nodig is van de eigenaar. U bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Hoelang gaat het duren voor ik het schilderij in huis heb?
Dit is afhankelijk van uw bestelling. Opdrachten hebben gemiddeld een levertijd van 2-4 weken. Dit is enigszins afhankelijk van de voorstelling en afmeting. Alle andere schilderijen op de website zijn voorradig en worden direct verstuurd. Deze zijn dan binnen enkele dagen in huis.

Kan ik een schilderij ook in een andere maat bestellen?
Alle opdrachten kunnen aangepast worden in maat en kleur. Zodat het altijd aan uw persoonlijke wensen voldoet en pas in uw interieur. Neem hiervoor contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Ik wil meerder schilderijen bestellen. Kan ik ook korting krijgen?
Bij meer dan drie stuks is het verstandig om contact met ons op te nemen. Bij grotere bestellingen bieden we je namelijk graag een offerte op maat.

Hoe bestel ik een schilderij?
Alle schilderijen zijn gemakkelijk te bestellen via de website. Zoek het schilderij dat bij je past en klik op ‘bestellen’. Volg alle instructies. Na betaling ontvang je een bevestiging en het schilderij komt zo snel mogelijk naar je toe.
Staat het schilderij niet ik de juiste maat of kleur op de site? Laat het ons weten en we maken een ‘custom’ orders speciaal voor jou!

Mijn schilderij blijkt bij aankomst beschadigt te zijn. Wat moet ik doen?
Alle schilderijen worden heel goed verpakt en verzekerd verstuurd. Het komt dan ook zelden voor dat er een beschadiging ontstaat. Maar mocht dit desondanks toch het geval zijn neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing. Uiteraard is het van belang dat u het schilderij bij ontvangst zelf controleert op beschadigingen en deze doorgeeft aan de bezorger.

Kunnen jullie de achtergrond van het portret aanpassen?
Ja, dat is mogelijk. Eventueel kunnen we ook twee foto’s combineren voor één schilderij.

Ik zou graag het schilderij in een drieluik willen hebben. Kan dat?
Ja, dat is mogelijk. Maten, verhoudingen en delen kunnen naar wens worden aangepast.

Voor ons kantoor willen wij graag enkele schilderijen van onze producten in kunstvorm geschilderd hebben. Is dat mogelijk en hoe doen jullie dat?
Dit is mogelijk. Na ontvangst van de afbeeldingen maken we eerst een digitaal voorbeeld aan de hand van uw wensen. Kleuren en stijl kunnen we hierin weergeven. Na akkoord gaan we de ontwerpen schilderen en maken er zo unieke kunstwerken van.

Staat jou vraag er niet bij?
Geef deze dan aan ons door >> contact